Nieuws Feestvereniging

Geslaagd feest op Koningsdag

Geslaagd feest op Koningsdag

De Feestvereniging kan terugblikken op een geslaagde Koningsdag. Na het Wilhelmus van Westendorps Fanfare en de Vendeliers was de zaal in De Vos weer goed gevuld met deelnemers aan een voortreffelijk ontbijt. Na afloop daarvan stapten velen op de fiets. Gelukkig klaarde het weer wat op en was het droog toen de eerste fietsers de pauzeplek hadden bereikt. Na afloop zorgde De Vos Eten en Drinken voor een geslaagde middag op het terras. Voor wie er niet bij was: Mis het niet volgend jaar!

Aan het werk!

Het bestuur van de Feestvereniging is het hele jaar aan het werk! Om de gemeentelijke vergunning aan te vragen voor het Zomerfeest, de bands te boeken, te zorgen voor de verplichte veiligheidscertificaten van alle attracties tot het regelen van de EHBO toe. Maar zonder deelnemers is er geen optocht. Aan het werk, dat geldt dus ook voor onze feestgangers: verzin een plan, maak een mooie wagen met vrienden/ vriendinnen/ schoolklas /vereniging/ straatbewoners of wie dan ook.

Zodat jullie je straks, in het laatste weekeinde van juni, kunnen aanmelden om mee te lopen in de optocht waarmee we het Zomerfeest 2024 inluiden.

Nieuwjaarsborrel

Westendorp Wenst!

Dat was 13 januari een gezellige nieuwjaarsborrel Westendorp Wenst in café De Vos. Een lekker stamppotbuffet van De Vos Eten en Drinken en een muzikale omlijsting van Meneer Pauw. Meer dan twee meter muziek op een krukje, omschrijft hij het zelf. Een mooie start van 2024!

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest 2023
Wat een feest was het weer: met alle kinderen uit Westendorp de Sint ontvangen in De Vos. Dank aan allen die het ook dit jaar weer mede mogelijk hebben gemaakt: team De Vos, de verkeersregelaars, Westendorps fanfare. Maar natuurlijk ook alle leden van de Feestvereniging, want zonder hun contributie konden al die pakjes niet worden uitgedeeld!
Ga naar de bovenkant