De Feestvereniging Westendorp is in 1998 opgericht na het Samengaan van het Algemeen Kinder- en Volksfeest en de Christelijke Oranje Vereniging Westendorp. Met hulp van vele vrijwilligers wordt elk jaar een aantal feestelijke activiteiten georganiseerd.

Door lid te worden van de Feestvereniging Westendorp maakt u het organiseren van deze festiviteiten mogelijk en biedt het u voordeel bij deelname.
Graag introduceren wij Feestvereniging Westendorp bij u. Wij stellen ons graag aan u voor. We willen u graag vragen lid te worden.

“Waarom?” denkt u misschien, “waarom zou ik lid worden van Feestvereniging Westendorp?” Dit willen wij graag aan u uitleggen; de Feestvereniging organiseert de festiviteiten van ons dorp, belangrijke festiviteiten!

Sinterklaas: Zo belangrijk voor de kinderen. Weet u nog uit uw jeugd hoe leuk het Sinterklaasfeest altijd was, dit moet toch georganiseerd blijven.
Kinderen kunnen hun schoen zetten bij De Vos en er is een intocht van de Sint en zijn pieten.

Westendorp Wenst: De nieuwjaarsborrel waarop we elkaar allemaal een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen. Begeleid door oliebollen en gezellige muziek zijn alle Westendorpers welkom. Nog geen lid? Zo’n borrel is een prima gelegenheid om kennis te maken en je aan te melden!

Koningsdag: Deze dag wordt geopend door fanfare en vendeliers, daarna het gezamenlijk ontbijt, gevolgd door de fiets/puzzeltocht of een andere activiteit en een gezellige middag.

Westendorps Zomerfeest: Drie dagen ‘Kermis’ in Westendorp, compleet met optocht, draaimolen, schiettent, oud hollandse spelen, vogelschieten, vogelknuppelen, talentenshow, koffietafel, muziek en dans. Dé plek waar (oud-) Westendorpers en betrokkenen elkaar jaarlijks op feestelijke wijze ontmoeten.

Dit zijn festiviteiten die een dorp leefbaar en gezellig maken. Ook als u niet van plan bent ze te bezoeken dan hopen wij dat u het belang hiervan voor ons dorp inziet.

Wij willen u dan ook vragen lid te worden van de Feestvereniging en zo te laten zien dat u het belangrijk vindt dat de festiviteiten in ons dorp blijven bestaan. De jaarcontributie voor volwassenen is €11,00 en voor jeugd € 8,00 en wordt automatisch geïncasseerd. Lid worden?
Lees hier meer over lid worden